Bemutatkozás

Közel 25 éve vagyunk a textilek, a belső terek és az otthonosság megszállottjai. Lakástextilek és karnisok nagykereskedelmével és gyártásával foglalkozunk. Célunk, hogy Ön lakástextil kereskedőként minden terméket egy helyen tudjon beszerezni, sötétítőket, dekorokat, fényáteresztő függönyöket, darabárukat, fém-, fa-, alumínium-, műanyagkarnisokat és hozzájuk tartozó kiegészítőket, ezzel segítve az Ön mindennapi munkáját.

Családi vállalkozásként vevőkapcsolataink cégünk legfontosabb értéke, az évek alatt kialakult szoros-, bizalmi-, sokszor már baráti kötődések jelenlegi partnereinkkel nagyban köszönhetők a rugalmasságnak, szavahihetőségnek, megbízhatóságnak, amit több, mint 70 fős csapatunk minden tagja képvisel Ön felé. Fontos számunkra, hogy egy stabil értékesítővel tudjon dolgozni, jó kapcsolatot kiépíteni. Üzletpolitikánk a partnerek érdekeit helyezi középpontba, célunk mindenkor az elégedett vevő.

A sikeres, színvonalas kereskedelemi tevékenységéhez 1200 m2-es magasraktárunkban található 850 000 méter függöny , karnisgyártó egység és egy összeszokott, profi csapat nyújt stabil hátteret Önnek. Ezeknek köszönhetően igényeit szinte azonnal, a lehető legrövidebb időn belül tudjuk kiszolgálni. Ha innovatív és felhasználóbarát online rendelési és információs rendszerünket használja, mindig aktuális és pontos információkkal dolgozhat.

Évek óta kimagaslóan teljesítünk a hazai és a nemzetközi kereskedelemben, összesen több, mint 2000 aktív partnerünk van 6 országban. Minden országban, ahol jelen vagyunk önálló, személyes kapcsolatot tartó üzletkötők és a nyelvet beszélő logisztikai munkatárs segíti a zökkenőmentes értékesítést és áruforgalmat.

Tevékenységünk kulcsa a termékeink és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások szoros egysége a kiválasztástól kezdve az értékesítésig minden ponton. Legfontosabb ugyan az esztétika és a megjelenés, de mégis minden esetben a minőség az első. Emellett mindig kiemelt figyelmet fordítunk az ár-érték arányra. Ahhoz, hogy az élvonalban maradjunk, a fentieken kívül elengedhetetlen a rugalmasság, a szakértelem és az innováció.

Évente kétszer jelentkezünk új kollekcióval, amely kialakításánál az egyes piacok egyedi igényeihez próbálunk igazodni úgy, hogy közben megmaradjon az egység – ez a közel 6000 cikk mindegyikénél igazi kihívás. Kollekciónk a modern és klasszikus design különleges egyvelege, amely ugyan nem próbál új divatot teremteni, de mindig törekszik az újdonságokra. Bővítse ki Ön is termékeinkkel kínálatát, amellyel biztosan új színt visz kínálatába!
Bemutatkozás Pályázatok Kiállítás Bejelentkezés